Zoeken
NederlandsEnglish

Deepblue

Deepblue is in Nederland al geruime tijd een zeer bekend merk voor visconserven.En met reden! De visconserven van Deepblue zijn lekker en gezond en op veel manieren te gebruiken. Tevens zijn de producten wereldwijd afkomstig van fabrikanten die volledig zijn gecertificeerd volgens de BRC en/of IFS norm en voldoen aan alle eisen die door de EU worden gesteld. Daarnaast bezoeken en controleren wij met regelmaat zelf de fabrieken in de diverse landen van oorsprong.

Deepblue: Duurzame vangst

Gloe & Zeitz kon de distributierechten voor Fair Trade visproducten uit de Malediven voor Nederland, België en Scandinavië veiligstellen. Wij presenteren nu dan ook met trots onze MSC gecertificeerde tonijn nu ook verkrijgbaar met Fair Trade certificering.

We zijn verheugd dat kleine en kustvisserij in ontwikkelingslanden eindelijk de kans krijgen om zich aan te sluiten bij het bewezen Fair Trade programma en te profiteren van de sociale normen, vooral in vergelijking met de soms precaire situatie bij grote trawlers en bij de industriële verwerking van tonijn in blik. We hebben eindelijk de gelegenheid om dit overeenkomstig op de markt te brengen met een internationaal erkend certificaat.

Deze Deepblue tonijn is het eerste visproduct in Nederland dat zowel MSC (Marine Stewardship Council) als Fair Trade mag voeren.

Merken