This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Onze service

inport-distribute

Service & Distributie

Naast een sterk commercieel team, beschikken wij over faciliteiten om verpakkingseenheden aan uw specifieke wensen aan te passen. Leveringen kunnen rechtstreeks plaatsvinden aan uw DC per FCL. Wij hebben ook ruime externe opslagfaciliteiten, geleid door logistieke specialisten. Douaneformaliteiten worden snel en doeltreffend afgehandeld door de aanwezigheid van alle relevante douanevergunningen.

Onze orderverwerking verloopt volledig digitaal met behulp van EDI. Tevens zijn wij vertrouwd met datasystemen zoals GS1, PS in Food en Sim Supply en kunnen wij voorzien in packshots t.b.v. uw website. Wij hanteren voortdurende kwaliteitscontrole, zijn IFS gecertificeerd en hanteren korte communicatielijnen.

Dankzij een constante kwaliteit van zowel het product als de service kunnen wij continuïteit bieden. Service moet je niet alleen beloven, die moet je ook daadwerkelijk verlenen. Onze organisatie is dan ook zó ingericht, dat u onder alle omstandigheden kunt vertrouwen op onze dienstverlening.

Kortom: Gloe & Zeitz B.V. doet er alles aan om uw betrouwbare “partner in business” te zijn.

Duurzaamheid

Gloe & Zeitz B.V. is zich bewust van haar verantwoordelijkheid op het gebied van milieu en energiebesparing. Beperkt energieverbruik en verspilling zijn aandachtspunten die in het beleid worden meegenomen. In samenwerking met leveranciers wordt gestreefd naar minimalisatie van de hoeveelheid verpakkingsmateriaal en dus een minimale belasting van het milieu.

Gloe & Zeitz B.V. heeft zichzelf een aantal voorwaarden gesteld: er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de impact op het milieu en het klimaat, een beperkt gebruik van (fossiele) energie, en een correcte vergoeding voor de fabrikant.

Wij richten ons op duurzame visvangst, en zijn hiervoor MSC gecertificeerd. Waar mogelijk zal Gloe & Zeitz ook Fairtrade en biologische producten opnemen in het assortiment. Gloe & Zeitz is gecertificeerd door SKAL om biologische producten te kunnen verhandelen.

 

private label

Kwaliteits- & voedselveiligheidssystemen

Producten worden door Gloe & Zeitz B.V. zorgvuldig geselecteerd. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan productveiligheid.

De kwaliteit van de producten wordt gerealiseerd binnen een breed opgezet kwaliteitssysteem, welke is opgezet volgens de standaarden van IFS Broker.

Al sinds 2000 is Gloe & Zeitz B.V. HACCP-gecertificeerd, wat in de loop der jaren uitgebreid en aangepast is naar de huidige standaarden. Waar we voorheen HACCP en ISO 22000:2005 gecertificeerd waren, zijn we vanaf 2019 IFS Broker gecertificeerd.

Alle producten zijn verpakt in primaire verpakkingsmaterialen welke voldoen aan de geldende (EU)  wetgeving. Gloe & Zeitz beschikt over geschiktheidsverklaringen.