Zoeken
NederlandsEnglish

La Perruche

Eind 18e eeuw was Frankrijk de grootste suikerhandelaar van Europa, waarbij de haven van Nantes een belangrijke rol speelde in de verwerking van de suikerriet afkomstig van de overzeese eilanden. Tijdens de Wereldtentoonstelling in Parijs in 1889 wonnen “La Perruche” producten al diverse prijzen vanwege hun unieke smaak.

De receptuur van “La Perruche” rietsuiker werd in 1828 ontwikkeld door André Cossé in Nantes. Toen twee zoons hem opvolgden, bleven zij trouw aan hun vaders receptuur waarin de unieke authentieke lichte karamel smaak centraal is blijven staan.

Anno 2019 worden de producten van “La Perruche” wereldwijd door diverse topchefs gebruikt en zijn de producten in het hogere gastromische segment te vinden.

“La Perruche” rietsuiker is gemaakt van 100% pure suikerriet. Zowel verkrijgbaar in wit als in goudbruin, met suikerproducten die uniek zijn in smaak en vorm.

Het merk “La Perruche” staat voor chic en raffinement, een award winning assortiment voor de horeca!